Reklamationer

Du har rätt att reklamera en vara om det kan antas vara ett tillverkningsfel på varan. Kontakta kontakt@karolinanolin.se och bifoga tydliga bilder på den felaktiga varan och uppge ditt ordernummer. Om det rör sig om en reklamation på grund av fel på varan eller att vi expedierat fel vara står vi för returfrakten samtidigt som vi i första hand byter ut varan mot en ny, alternativt om varan är slut i lager återbetalar vi det du lagt ut för varan.

Leveranssätt/ Transport
Alla varor skickas med Posten som, just nu, enda leveranssätt. 
Eller
Befinner du dig i närheten av Karlstad och hellre vill hämta varan? Kontakta Karolina och gör upp tid för avhämtning på kontakt@karolinanolin.se 0709-14 56 11 Då ateljén ligger in mot gården behöver du få tillgång till adress och portkod. Det går med andra ord inte bara att komma förbi.

Transportskador
Viktigt: Var noga med att kontrollera varorna för eventuella skador när du tagit emot leveransen. För att varor med synliga, yttre transportskador ska kunna reklameras hos mig måste skadorna ha noterats på t ex aviseringslappen i samband med kvittens, på ditt utlämningsställe. Om du skulle upptäcka dolda fel/transportskador efter att du öppnat förpackning/emballage, meddela detta snarast.

Vid alla transportskador kontakta kontakt@karolinanolin.se och bifoga i mail tydliga bilder på skadan och eventuellt skadat emballage och uppge i mail ditt ordernummer. För att vi ska kunna reklamera skadan gentemot Posten behöver vi anmäla transportskadan till denne inom 1-3 dagar. Vi är därför tacksamma om du anmäler skadan inom denna tid.

Färger och bilder

Jag försöker att visa färgerna på varorna så exakt som möjligt men kan inte garantera att de färger som visas i webbshoppen exakt återger de färger som varorna har i verkligheten. Hur färgen återges beror på din dator och bildskärms inställningar. Jag kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger varornas verkliga utseende.

Övrigt
Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss. Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Företaget Karolina Nolin AB förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Felaktiga uppgifter
Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera eventuella felaktiga uppgifter angående pris och leveranstid. Vi reserverar oss för eventuella fel i såväl produktinformation som pris och lagersaldo. Även efter genomfört köp och skickad orderbekräftelse förbehåller vi oss rätten att ändra pris och leveranstid vid eventuellt tryckfel.

Force Majeure
Vi förbehåller oss rätten att åberopa Force Majeure i sådana situationer där detta är tillämpbart.